Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poänglös rick pga sorg


Limerick utan läppcancer






Det var en dam från Tomelilla
som aldrig tog sig en prilla
hon levde ett liv i sus och dus
dock helt utan en pris snus
festande dagen lång uti sin villa




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 762 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-15 19:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Huset på bilden är tagen i Karlstad, på vägen till centrum. Enligt ett rykte är det porten till ett fängelse, men efter ombyggnaden till hotell lockar den nog likt löften om ett himmelrike.
2020-09-02

  lodjuret/seglare VIP
Står där en dom i Jemen? Jag tror det står en i Rom...
2008-12-16

  Bjarne Nordbö
En villa jag vill besöka. Det är med snus är inget man skojar om. Fråga dom i Jemen.
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP