Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt eller fel ...

Det finns ett ordspråk

Bättre fly än illa fäkta...

Men jag fäktar hellre illa än att alltid fly...




Övriga genrer av Ars amandi
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-16 06:12



Bookmark and Share


  Aquarius
klokt, du har fött ett bättre ordspråk som borde ersättas av de gamla!
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ars amandi
Ars amandi