Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ?

Att inte du längre är nära mitt hjärta
får mig att känna outhärdlig smärta

Varför?

Varför är du inte här
här min famn

Så jag kan hålla om dig och mjukt
viska vad jag känner

Varför?

Varför?

Varför känns det så ensamt nu när du är så långt borta

VARFÖR?

Jo för jag saknar dig !!!




Fri vers av Ars amandi
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-16 03:46



Bookmark and Share


  friheten
smärtsamt avcker ksriven
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ars amandi
Ars amandi