Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt inspirerad av Monty Python och Lasse O. Månsson


Vittsiggt?







Frun kommer hem från damfriseringen en lördag vid elva på förmiddagen. Maken sitter i köket och dricker kaffe. Plötsligt hörs hans röst ropa. Men istället för att ropa hennes namn är det en musikers.
-Arne Domnerus.
-Va?
-Arne Domnerus.
-Förlåt mig, men var ser du honom?
-Jag ser honom inte. Jag leker frågetävling på tv.
-Jaha och hur lyder frågan då?
-Jag har inte frågorna. Bara svaren.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-16 14:43



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Svar letar envar
efter hela tiden
hade man det
la väl sig friden
hela tiden...
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP