Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag på besök med mitt öra


Vårdcentral

nummer på
väggen visas

vit rock
fladdrar förbi

läser tidning
Sköna hem

081216




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-16 20:48



Bookmark and Share


  Cris
Skönt..
eller inte.

Men dikten var skön.. på nåt sätt
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

sajo