Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske blir det en operation av en vaxpropp


Med öron

Idag har jag fått mig en
tankeställare hur det är
att vara döv

med öron man hör vårens
fågelkvitter som ljuv musik

med öron man hör vattnet
som mot stranden och stenar
sköljer

med öron man hör poesins
ord läsas

med mina öron hör jag snäckan
som sjunger havets sång för mig

just nu är örats ljud så dovt och
ska jag prata så skriker jag

mina öron vill jag inte vara utan

jag är tacksam att jag fått öron att
höra med och i fortsättningen är jag
rädd om mina öron

081216




Fri vers av sajo
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-16 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo