Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blöjpoesi och glädje

Endast när bittra tårar rinner
kan jag på nåt sätt förmedla
Det som händer inuti

på inget sätt flödar det som så
när smärtan greppar min värld

Riktigt nära kan jag komma på gränslandet nästan

Var distansierad och nöjd
var framåt och på väg
stanna inte spring


så tankar du inte vill höra kommer riktigt nära
på gränslandet nära och rasa inte nu då

låt mig hålla famna värmas glädjas av detta

Hjälp mig hitta orden jag vill skrika
när lyckan kommer för nära

Alldeles för nära
på gränslandet nära och rasa inte nu då




Fri vers av Filippovna
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filippovna
Filippovna

Mina favoriter
Jordens kraft