Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till hyresvärd

Hej!

Än har vi inte fått någon hyresavi, men det beror nog säkert på att vi får hyreshöjning och det är därför jag skriver till Er.

Vi som hyresgäster KRÄVER bättre skötsel utomhus t ex från i
somras så kunde man räkna gräsklippningen som skedde på en hand.

Vidare så sköts inte snöröjningen här på våran parkering något vidare,
dåligt med grus och häromdagen så halkade min granne så nu går hon och
är öm och blå.

Även trappstädningen borde förbättras, varför ha så bråttom. Våttorkas in i
varje hörn vilket är något som inte görs men men man får kanske vara glad åt det som sker.

Ofta STREJKAR även våran panna så det blir utkylt och vi får gå och frysa, det bor ju
ändå äldre människor här.

Ja det är lite av de punkter vi har att klaga på och som sagt blir det hyreshöjning så ska dessa punkter SKÖTAS.

HöGRE HYRA=KRÄVER BÄTTRE SERVICE

Mvh hyresgästerna.

081217




Fri vers av sajo
Läst 201 gånger
Publicerad 2008-12-17 15:25



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
En bra inledning på en kylig relation.
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

sajo