Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt att tänka och grubbla på


Tanker och åter tanker leder mej ännu framåt

Det står en pojke vid fönstret som tittar upp mot stjärnorna
Han lekar i träden vinden susar väldigt fort i dragen
Talet från munnen bara ekar bland berget
En årstid som denna bara gör att växter fryser fast vid marken
Ovanför träden svävar det änglar som vakar över oss
Med en öl i handen skålar jag fram julen återkoms
I min hjärna rör det sej om i grytan
Bara sluta tänk utan gå in på det man ska göra för att bli hedrat
Visa din familj och vänner att du kan göra dina talanger till en guldvärd situation




Fri vers av Positiva_peter
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-17 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Positiva_peter
Positiva_peter