Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 förslag jag har


Julklappsrim

Förra veckan på jobbet var
det en av mina arbetskamrater som
frågade om inte jag
som är ganska duktig på ord

kunde hjälpa till med ett rim
på ett paket

jag har länge haft det inom mig
och kanske vet någon vad detta
är

dessa har sin speciella charm
men om dina ben håller du
dig varm

jag har en till på detta paket också

när vinterns kyla slår till
sätt på dig dessa om du vill

idag ska jag lämna bidraget till henne

081218




Fri vers av sajo
Läst 160 gånger
Publicerad 2008-12-18 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo