Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trams och ingenting annat





såren i dina vilda ögonbryn
minner om hjortronsyltens kokning
om hösten

om din farmors källarfranska
pappornas sena ankomst efter jakten
samt att de aldrig sköt någon älg

brasorna i strandbrynet
och dina hoppfulla önskningar
om hemkomst till jul




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-18 18:26



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Ren Basfakta: Batteristen Lars Gullberg Medlem I Rågsvedspunkbandet Trams. Gruppen Skrev En Skev Låt Som Heter: Skjut En Snut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008-12-20

  madigan
Förtjusande!
2008-12-19

  Lasseman VIP
Vackert skrivet! som minnenas melodi som sjunger om längtan.. applåder
2008-12-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja vilda ord
spridda på jord
kan kanske så ett frö...
2008-12-18

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är mången rårörd lingon sedan

Tidsögonblick som passerat sedan svampen åts den hösten

Kvalmiga sockor som luktade bränt omellet den där sommaren -67 då Beratles sjöng "let it bee" och vi lät bli att ha sex just då, för dna minnen trängda undan det som var nu
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP