Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjlig ånger

En tår
Önskar jag skänkt dig en tår
Ett år, ett liv, ett sår
Jag ger dig
En bår
Där du mig bära
Förgår
Av sorg och förtvivlan
Ack en tår
Jag var så förvirrad
Så mår
Mår likt du siat
Men går
Ändå




Fri vers av Gwirith
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-18 18:30



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En tårflod när minnenas Ocean då känslor till havs når hamn och då själen redan närt droppart av hopp
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Gwirith
Gwirith