Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid farmor gjorde vi ofta sådana som barn


Decemberskymning

Grå våt lovika vante

kramar små runda bollar

Snölykta påminner om barndom

081218




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-18 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo