Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan kännas så här


Stegen

Stegen står lutad mot väggen
och den strävar uppåt

så gör även vi människor strävar
efter att nå så långt som möjligt
på stegens pinnar

men varför det

att vara högst upp på stegen då kan
jag undra hur man mår

är man bäst då

plötsligt en dag kan allt förändras och
man får en kronisk sjukdom till exempel

min stege har inte skalan från 1-10 utan
den har en skala från 0-5 där jag
just nu befinner mig på steg 2

där jag inte jämför mig med någon annan
utan jag är den jag är

jag mår så "bra" jag kan för dagen och gör
det bästa av situationen

detta är min stege som jag är rädd om och
som verkligen har lärt mig mycket, den har
lärt mig att säga till då det blir för jobbigt

081219




Fri vers av sajo
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-19 07:56



Bookmark and Share


  klio
Mycket bra skrivet!
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo