Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröjsmål

Om mitt hjärta tillhörde ett lejon
skulle du dansa i min famn
och skratta åt mitt fumlande

Jag skulle älskat och stupat
stannat och rusat
tillbaka till tryggheten du ger

Om mitt hjärta tillhörde ett fullblod
skulle du smekt min smäckra kropp
och taglet hade glittrat i dina ögon

Jag skulle stegrat och kråmat
bockat och åmat
för dina ögons skull

Men det är något jag inte är
kärleken får vänta...




Fri vers av Ming
Läst 237 gånger
Publicerad 2008-12-20 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ming