Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan tror jag vi alla har


Imorgon 21/12-08

Mörkret vänder om

tar oss med till

solljus framtid

081220




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-20 10:33



Bookmark and Share


  berxper
Ja, då vänder det! Din dikt inger hopp:-)
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

sajo