Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aggression är mitt andra namn

James Blunts låt "You're beautiful" spelas på radio
Fuck off
Snabba korta in -och utandningar
-BANG-
Radion slungas ner i radion

Alla fina sånger om förtrollande romans spelas
när de är som minst önskade

Livet, pissa lite mer på mig tack.




Fri vers av ingen legend
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-20 18:08



Bookmark and Share


  Blodros
..gillar styrkan i orden...för dom finns där!
ett kortis med känsloutryck o den sitter!!
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

ingen legend