Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny här


Måla mig aldrig igen

Jag sover inte, jag tvivlar på John Blund
Du kom med din månhalva och satte punkt
Sjöng mig till sömns
Eller sådär nyktert lugnt
Vi delade en livstid tillsammans, du och jag
Vi slogs för varann, du och jag
Jag minns din svaghet för vitt vin
Men det du sa funkade bara i teorin
Salongsberusad, en bit hår som var krusat
Hur du sa: David, hör hur vinden susar
Jag var idel-öra, jag lyssnade timmar i sträck
Du skrek Ut och upptäck
Det jag fann var en skamfläck
som vägrar gå väck

Måla mig aldrig mer med berusad blick..




Fri vers av Cynisk
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-20 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cynisk