Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALDRIG DENSAMMA IGEN

 

och den parken blir aldrig
densamma igen
för där möttes vi två
mitt i högsommaren
det var förutbestämt
skrivet i himmelen
och den parken blir aldrig
densamma igen

det är kyligt i dag
solen skiner trots allt
och mitt hjärta pulserar
kan aldrig bli kallt
det är högsommar där
som den tid du var här
det finns mycket som brister
men minnena bär

om ett halvår ska allt
stå i blomning igen
sommarn kommer
jag hoppas
du kommer med den
måtte Gud som är stor
låta syster och bror
ge varandra den tröst
vi kan ge, vi som tror

LARZ GUSTAFSSON

081221




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-21 12:30



Bookmark and Share


  Vildand VIP
Detta är musik !!!
2008-12-21

  Måna N. Berger
På minnenas platser växer alltid smultron, om också under snön!
2008-12-21

  mare VIP
Bra diktat...om hopp, om tro...
2008-12-21

  Elaine.S VIP
En tillbakablick som bär på värme rakt igenom..fin!
2008-12-21

  anits VIP
Mycket vacker och tänkvärt
skrivit, som bara du kan
2008-12-21

  Carola Zettergren
Många sanslöst vackra och poetiska rader här.....applåderar mycket som brister men minnena bär, tjusigt som bara den!
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP