Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I natt var det så här


Årets längsta natt och dag

Svart lång decembernatt

ljust broderi på trädgrenar

Solsken på kort visit

081221




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-21 21:18



Bookmark and Share


  Maria T
Snart blir dagarna längre
och ljuset kommer tillbaka.
Skönt
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

sajo