Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som kom då jag var ute och sopade av min bil


Snöflingor

Under gatlyktans sken virvlar
vita snöflingor omkring

vita snöflingor blir tunga att borsta
bort från min lilla röda bil

det är då mina tankar kommer
till höstens klarblåa himmel då
jag tittade upp och såg

svanars vita vingslag som mot
södern flög

vita snöflingor är som tunga vingslag
innan de mot marken faller ned

vita snöflingor får mig även att tänka
på den vita tyllgardinen som fladdrade
i takt med vinden från sommarstugans
öppna fönster

vita snöflingor ja det är verkligens vinterns
tid där man slipper ifrån alla sommarens
måsten och man får känna lugn och frid

081221




Fri vers av sajo
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-21 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo