Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan kännas så här


21/12-08

fjärde ljuset är tänt

väntar nu idogt på

ljusa morgnar

081221




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 197 gånger
Publicerad 2008-12-21 21:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja! Jag med! Våren ska närma sig city igen.
För varje dag kommer den närmare.
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

sajo