Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda feén

Jag är den goda feén,
Goddag, Goddag.
Jag ger dig tre önskningar.
Bara tre tänk över det noga.
Jag kan ge dig makt och pengar.
Jag kan ge dig allt.
Om jag bara hade existerat någon ananstans,
än i din fantasi




Fri vers av MissHeaven
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-08-20 18:08



Bookmark and Share


  puzzlekid
Fin, riktigt fin! :) Gillade den.
2005-08-20
  > Nästa text
< Föregående

MissHeaven

Mina favoriter
R.I.P Rest In Poetry