Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den har visat sig idag


22/12-08

Vinden spelar tvärflöjts melodi

i dur så glad

dagens nyans gula strålar

SOLENSLJUS

081222




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 152 gånger
Publicerad 2008-12-22 15:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det lilla solljus jag såg i dag gjorde mig glad.
Och bara för en stund sedan såg jag rosa moln...(nej, jag använder inga droger!)
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

sajo