Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar utanför på parkeringen i morse


Varje dag

Varje dag är en
gåva har jag insett
då jag lär mig något
nytt, jag blir aldrig fullärd

Varje dag är en gåva
trots att jag en kronisk sjukdom
har, reumatism och en tarmsjukdom
men jag är den jag är och vill inte
bli omgjord

Varje dag är en gåva jag jämför mig
inte mig med någon

varje dag är en gåva där jag får vakna
opp och stå vid fönstret och titta ut
på en underbar natur

varje dag är en gåva och så tänker jag
denna stressiga decembertid stannar opp
och tänker på dom

som denna underbara gåva just nu behöver

tack för varje dag som är till för både mig och
dig

081222




Fri vers av sajo
Läst 176 gånger
Publicerad 2008-12-22 16:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Livet kan bli ett spännande äventyr även mitt i vardagens monotoni.
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

sajo