Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar inom mig


Jul är....

Jul är inte bara paket och lek och
stoj

Jul är inte bara stress, mat och jäkt

Jul är inte alkoholens tid utan

Jul är att ge varandra en kram

Jul är att umgås med sina nära och kära
tända ett ljus och stilla sig en stund

Jul är att vända sina blickar mot stjärnhimlen
och se på de tre vise männen i orions bälte
som visar vägen som vi ska följa

Jul är en strålande stjärna

081222




Fri vers av sajo
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-22 16:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För mig är jul något jag tar avstånd från.
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

sajo