Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dag har blivit kväll


Decemberkväll 22/12-08

Utanför mitt fönster

på himlen strålande glans

morgonstjärna har blivit

aftonstjärna

081222






Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-22 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo