Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

where you gonna go?

when angels crying
blood
as are your friends

when everybody
cries
everywhere

where you gonna go?




Fri vers av molndans
Läst 366 gånger
Publicerad 2005-08-20 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molndans