Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trafikregler

Blunda
tuta och kör
låt ljudet av trafiken
leda dig rätt
sidospår är förbjudna
straff i sin effektivaste form
kommer tilldelas dig
oavsätt dina bortförklaringar
ingen kommer vilja lyssna
ingen kommer vilja se

tuta och kör
det blir lättast så




Fri vers av Erinola
Läst 206 gånger
Publicerad 2008-12-22 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erinola
Erinola