Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tränad för att döda

En menlös soldat
Tränad för att döda
Håller vapnet stadigt mot ditt hjärta
Handen darrar på avtryckaren



PANG!



En blek kropp tryckt mot marken
Blod kring dess silhuett
En mörk kropp hukandes över
Tårar som inte syns med åskadarens öga



DÖD!



En menlös soldat
Tränad för att döda
Håller vapnet stadigt mot sitt hjärta
Handen darrar på avtryckaren



PANG!




Fri vers av Littlesunshine
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-23 15:23



Bookmark and Share


  -Jokke
tyvärr väldigt.. vad skall man säga.. träffande?
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Littlesunshine
Littlesunshine