Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfall

Jag trodde jag såg en morgondag gry
men det var återigen bara skymning till natten

De börjar bli oroliga igen

Och jag frågar migsjälv:
Hur länge ska jag hålla?




Fri vers av Ming
Läst 293 gånger
Publicerad 2008-12-23 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ming