Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ursäkta titeln men det var det enda som passade. Jag gör vågen för julstämning


Jag kräks gärna

Jag vill kräkas upp likgiltigheten
Och gråta bort alla känslor som inte känns

Faktiskt

Jag kräks gärna och blir av med det här
Och jag gråter natten igenom
Bara allt försvinner

Se så, ta en pepparkaka
God Jul




Fri vers av Andunelen
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-23 16:47



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Detta var rakt igenom så äkta poesi kan bli! Underbart är ordet! Kram/Ammie
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen