Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den välbekanta oron tränger sig på i juletider.


Juloro

Ett tidsfördriv att dö för ljuder in julen
har nog aldrig känt mig mer ensam
familjen samlad en vägg ifrån
tårar svider som salt i djupa sår

Vänner känns mil ifrån
känslorna sitter utanpå
och jag orkar inte en natt till
med oron, som julröda eksem i mitt bröst

Glöggen smittad med panik
knäcken fastnar för alltid
pepparkakor bränner i halsen
jag vill bara, bara bränna granen

Tiden som alltid varit speciell
från technicolour till gråvitt
livrädd var ordet




Fri vers av Ming
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-23 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ming