Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag antar att jag var den som behövde den här mest... Man ska alltid kämpa vidare, man ska inte låta andra personer få en att ge upp. Det finns alltid någon som behöver dig även fast det kanske inte verkar så. Håll ut!


Tröst

När jorden du står på skakar
när du inte vet vart världen bär
när du endast kan se det du saknar
vill jag att du ska veta, att du inte ensam är

När du tvivlar och inte slutet ser
när du utav det förflutna gråter
när du böner om ett annat liv ber
vill jag dig hoppet skänka åter

När du tycka att du ensam står
när alla sanningar blivit till lögn
när du är ett blödande sår
ett råd jag dig giva - fall i sömn


Jag är ledsen att din värld rasat samman
låt dina tårar falla och lyd sedan mitt råd
vakna imorgon upp starkare i din själ
till en dag då du ännu finns här




Fri vers av LIF
Läst 500 gånger
Publicerad 2004-05-26 22:31



Bookmark and Share


    hembygd
underbar!!
2004-08-16

  Hanna Hansson
Riktigt bra dikt.
Får jag också låna den som tröst?
2004-06-12

  carro
Åh, en fin dikt, som flyter bra!
2004-05-30
  > Nästa text
< Föregående

LIF