Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ohumanitär....= GöranByrén


Apor och deras ohumanitära betenden

Apan är en primitiv utrotningshotad skapelse.
En av apartena den sarkastiska demokratiska-apan är särskillt utrotningshotad.

Pga. den\'s rasistiska sexistiska och naiva uttalanden(och den dåliga pensionsplanen samt höjd skatt för:tranfestiter, homosexuella och nygifta.)Därför hotar dom andra aprasena(Tranfestitapan,Homoapan och normala apor(normalikussexikalikusapikus*))att utrota dom demokratiska aporna!

Men nu kan Du hjälpa gå in på HedligeHulliganHassanIII.dk och sätt in 133£ och då får demokrat apan ett (funksionellt) kravallstängsel och nu får dom en telefonlista på köpet.


MEN INTE BARA DET !!! Nu ger du ochså var 13:e apa en sackosäck att avreagera sig på(jag hedligehulliganhassanIII står ej för komflikter om sakoseckar eller telefonlistor).

(nästan) Alla produkter är 100% svarttillverkade,
och är högsta kvallité (i sin prisklass och med ½fakrikats(halvfakrikat)lisens)

Tack på förhand!!!



*den normala apan hotar pga. den höga nygiftskatten och inoficiellt är det också skatt på prostituerade.




Prosa (Novell) av hedlige hulligan hassan III
Läst 687 gånger
Publicerad 2005-08-21 12:35



Bookmark and Share


  Göran Byrén
Ojdå ...
2005-09-10
  > Nästa text
< Föregående

hedlige hulligan hassan III