Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Shakespeare pjäs

Jag önskar att allt var en dröm
Inte vilken dröm som helst
Utan en mardröm, för att det är just så
Känns som att det är tagen ur en film
Där allt kan hända
För att verkligheten borde inte vara så

Som tagen ur en kärleksfilm
Eller en pjäs skriven utav Shakespeare
Så är vår historia tillsammans
Romeo och Julia var en fantasi
Eller kanske bara poesi
Men på den senaste tiden
har det blivit verklighet




Fri vers av Lindushi
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-26 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindushi