Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

baklängesdans; ovillig kärleksakt i halvdunkel

 

 

vrider huvudet en aning

tittar blint åt dekadens och

andra tecken på moraliskt

förfall

 

mina vänner sitter med

könen i varandras munnar

idkande välvillig kärleksakt

 

finner ingen mening

bakom hånfulla leenden och

syrliga kommentarer av livsförnekare

med mosebok i feta rövslickartassar

 

mina vackra döda sover ruset av sig

i små klungor av kärlekstörst

håller varandra i krampaktigt grepp

fruktar att vara de som älskas och inte

bara de som älskar

 

 

 tjackrusig

 

 

 

slirar av vägen på väg mot

ytterligare en falskleende arbetsdag

visar min glädje med

vansinnesflin och tindrande svarta ögonhålor

tomma på det liv,

 

 

 

 

jag övergav

 

 

 

 

trasig själ i

armani

 

 

 

 




Fri vers av -Jokke
Läst 1024 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-27 05:33



Bookmark and Share


  Blumma.
Ja.. starkt, mycket bra! Tror jag läser den några gånger till.. för den är så bra :-D
2009-01-14

  PanicPicnic
Jag har svårt att sätta fingret på vad det är, men vill ändå lämna en kommentar om att det du skriver och hur du skriver rycker med mig med sån otrolig kraft. Väldigt bra helt enkelt.
2009-01-02

  MeAmmie VIP
Den här tog mig med storm Jocke! Du har levererat på årets sista skälvande dagar en av de bästa ord jag läst på mycket länge! Wow och lite till<3 Kram/Ammie
2008-12-27

  Troll ॐ
underbar skrivlese.


så jävla ärlig att den häpnar mig.
visst är det tragiskt när det
inte längre är ett dugg
jävla magiskt?
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

-Jokke
-Jokke