Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam men euforisk

I en kär lek
men ensam.

Vill dansa,
skrika och sjunga.

Drum n` Bass
ur de som talar högt.

Fest idag men med vem.
Lust, sådan jävla lust.

Vill dansa,
skratta och le.

Ensam men euforisk.

DELA, vill dela min kärlek
i en kär lek.

Ekon bland ekar,
lätta steg i 144 graders takt.

Sug, sånt fantastiskt sug
efter socialt förbannat umgänge.

Lappsjuka här i skogen.

Har ni fest eller?
Undrar vad som händer ikväll...
Spritter av protoner i atomer!

Sitter här och skiner bland tekniska maskiner
men behöver en kram och ett jädra partaj.



... Tja, en kanske borde gå ut ikväll..

=)


Kramar av kärlek!




Övriga genrer av Stefan Palmqvist
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-27 18:13



Bookmark and Share


  åkarn
Detta kunde ha varit Ebba Grön på sin tid.
Skitskönt fångat om längtan.
2009-03-20

    Bodil Sandberg
hii vilken underbart euforisk skapelse!riktigt pulserar!!Längtan ut..som aldrig förut!
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Palmqvist
Stefan Palmqvist