Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Låt den rätte komma in".


Du är snö.

Du är snö och blödande död
Sänkt i mörker under vintern
I ett rum med bleknade tapeter.

Du är ljus bakom ögonlock
Under natten då vi sover
I ett hus med blommor i fönstren.

Du är vind
med en hand mot frostbitet glas
och förortsmånen är ridå för din entré.




Fri vers av Gwendolyn
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-27 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gwendolyn
Gwendolyn