Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


en dåres ord

formuleringar väger tyngre än känslor
men känslor vägrar formuleras
välkända känslor för vilda för att tyglas
för vilda för att kläs i ord

och jag har slutat försöka

nedslås vid tanken
av hur mycket som gått förlorat
på grund av det




Fri vers av BaraOrd
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-28 06:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd