Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


what goes around comes around

allt är inom räckhåll
och jag tar och tar
men ger bara för syns skull
eller så ger jag när ingen ser
en bit av mig




Fri vers av BaraOrd
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-28 06:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd