Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


jakten på jakten efter något konkret

jag vill cementera det här
sätta en glaskupa över mig själv och utifrån studera innehållet
jag vill ta mig tid att inspektera den här flyktiga känslan
som jag aldrig lyckas hålla fast vid

väl medveten om att det blir så mycket babbel när jag inte vet vad jag vill säga
jag vill göra en poäng, men vet inte hur
en snöbollseffekt i juli

jag har behov som Maslow aldrig tog upp
och Freud med vänner kan inte täcka alla aspekter
av mig just nu

men skjuter man tillräckligt mycket så måste man ju träffa någonting
till slut
träd som faller i skogen när ingen hör
blir glasklara frågor i förhållande till det här

det är ingen fråga som saknar svar
för jag kan inte ens formulera frågan
men jakten på just det där som inte finns
fortsätter i natt igen

jag har nog flera jag
och alla är lika dåliga på att kommunicera med varandra




Fri vers av BaraOrd
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-28 06:15



Bookmark and Share


  AnnaMariaS
Du har en förmåga att skriva som gör att jag som läsare känner mig inbjuden, liksom inbjuden att ta del av något mycket personlligt och väsentligt.
2008-12-28

  kath
...helt ljuvlig text om att söka sig själv i de olika skepnader som vi stöter på i vår inre resa .. och med hänvisningar till olika centrala teman i vår kulturs försök att få fatt i människans inre .. en super skön läsning o text ...
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd