Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till er...ingen ingen nämnd ingen glömd...bagatell



Önskar er alla
Ett Gott Nytt År tiden är
liden för farväl
till det år som har varit
med all glädje och all sorg




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-28 14:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tack detsamma!
2008-12-28

    ej medlem längre
Gott nytt år till dig me!
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP