Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den åsyftade Petter var med i "Kandidaterna" vid diktens upppkomst och vann 250 000 åt Piratbyrån och Roh-Nin.


Pro Piratkopiering

Piratkopieringens prunkande paradis
pådyvlas penningens propaganda

Många miljoner medier mästrar maktens marodörer
medans megabyten massakreras

Petter presenterar proletariatets pulserande
kraft i kampen

kom

fina fildelare i fantastiska filialer

slut samman
syskonens solidaritet söndrar

klassamhällets klausuler




Fri vers av teapot
Läst 199 gånger
Publicerad 2008-12-28 17:14



Bookmark and Share


    ragnarsdotter
fantastisk!
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

teapot