Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som av sommar

När marken har stillnat
hör jag dig
som vid en sommarsjö
lugnt okänt ljumt
simmar vi
tillsammans




Fri vers av lejonet
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-28 19:51



Bookmark and Share


  peter markurth
finstämd
2009-03-05

    siamesen
Fint!
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

lejonet