Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gick lös på tangentbordet, och virrade över bokstäverna med undrande fingrar. Undrande om vars tusan det här skulle bära.


Tick tack livet är slut

Jag väntar på bussen
Står stilla och sedan
Trampar lätt med foten på en glasskärva
Sedan lite hårdare
För att höra ljudet av
Drömmar som går i kras

Mina drömmar stampade du på

På flygplatsen
För många år sedan

Ännu en plats
För väntan och eftertänksamhet

Jag vet inte om du tänkte då

Eller om du bara klev på flygplanet
Och lät dina egna drömmar
Få luft under vingarna

Mina sopades undan av en
Städare
Vars liv var lika obetydligt som mitt

Vems drömmar jag trampar på nu
Har ingen betydelse
För mina är ändå borta och kvar
Är splittret av idéer som aldrig funnits

Kvar är trasiga papperkorgar
För samvetet är kvar
Och ilskan är viktig
Viktigare än jag är nu
Och du är inte mer än ett

Minne

Tick tack

Livet är
Slut




Fri vers av Andunelen
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-02 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen