Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vakuum i mitt liv

För en vecka fick du mig
att sväva på moln.
Höga och fluffiga
som får magen
att vibrera av lycka.

Sedan klippte du mina
vingar och gjorde stora
hål i mitt hjärta.

Du betyder så mycket för mig
och jag minns så väl
kvällen då du satte dig
jämte mig och
höll om mig
för första gången.

Men vem rår över sina känslor?!?
Varken du eller jag,
det är bara det
att du har lämnat kvar
ett vakuum i mitt liv,
ett tomrum
svårt att fylla igen
och saknaden efter din vänskap
är oändlig.

Så jag kan bara
önska
att du kommer tillbaka
och jag hoppas
att min önskan blir sann
precis som jag än gång önskade
att få dig.




Fri vers av molndans
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-08-21 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molndans