Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag från mitt fönster


Vid fönstret 29/12-08

Det är eftermiddag den 29 december
och jag sitter vid köksfönstret och
njuter av solens ljus

det jag ser är en himmel så underbart
klar, i de vackra blånande bergen håller
solen på att gå ner

där jag sitter vid köksfönstret kan jag se
ut på de stefrusna träden utanför vårat hus
de gnistrar så vackert av solens ljus

från fönstret kan jag i decemberskymningen
se sidensvansar i björken som silhuetter mot
himlen

vid köksfönstret sitter jag med min
penna och papper och skapar ord
att läsa

081229




Fri vers av sajo
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-29 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo