Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eva

Hon var vacker
Solen lyste in genom persiennerna
och gjorde mönster på hennes nakna hud

Hennes långa hår
slingrade sig runt hennes kropp
likt Eva i paradiset
dolde henne
smyckade henne

Ögonen stirrade upp i taket
tycktes se något jag inte kunde se

Hennes läppar var redan blå då jag lämnade henne




Fri vers av Ceasarion
Läst 514 gånger
Publicerad 2005-08-22 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceasarion
Ceasarion