Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själaglädje



Om jag har förnummit GUD någonstans idag

så var det kanske i min katt Rasmus.

Hur han purrade mej med en sån strålande

glädje så att t o m husselussen blev

morgonglad. Ah... denna Själaglädje,

som endast barn & djur rör sej självklart i.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-31 15:49



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ja det finns mycket ovillkorlig glädje och kärlek i djur och barn som vi kan lära oss av...applåder till din glädje!
2009-01-01

  Dr Jimmy Johansson The 777
Servera katten Rasmus det finaste du kan tänka dig i kväll, och klappa din kamrat från mig.
Gott Nytt År På Dig Och Din Katt Önskar En Gammal Ordkamrat.
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP